HABERLER

Kadın Doğum Uzmanı Esra Uslan, Özel Hayat Hastanesinde

İlimizin ilk özel hastanesi olan ve hizmete girdiği günden bu yana başta Siirt olmak üzere bölge halkına 7/24 hizmet veren Özel Hayat Hastanesi, alanında uzman doktorları bünyesine katmaya devam ediyor.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Esra Uslan Siirt Özel Hayat Hastanesinde hasta kabulüne başladı.

Özel Hayat Hastanesi, hizmet kalitesini daha ileriye taşımak ve bölge halkına kaliteli ve verimli sağlık hizmeti sunmak için Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Esra Uslan'ı kadrosuna dahil ederek, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzman Doktor sayısını da 2'ye çıkarmış oldu.

Özel Hayat Hastanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzman Doktorları Op. Dr. Ahmet Barışçıl dan sonra ikinci Doktorları Esra Uslan oldu.

Özel Hayat Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümünde hasta kabullerinin başladığı bildirilirken, Özel Hayat Hastanesi Genel Müdürü Dr. Nural Hasbal, en iyi sağlık hizmetini vermek için çalıştıklarını söyledi.

Hasbal, "Hastanemizdeki doktorlarımızla poliklinik hizmetlerinde halkımıza en iyi sağlık hizmeti vermenin çabası içerisindeyiz. Bu gayretimiz yanında hastanemizde yeni göreve başlayan doktorlarımızdan biri de Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr Esra Uslan'" dedi.