HABERLER

Belediye, Hastanelerde Yatan Hastaları Kandil Gecesinde Unutmadı

Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri Siirt Devlet Hastanesinde ve Özel Hayat Hastanesinde yatan hastalara yaptıkları ziyarette, geçmiş olsun dileklerinde bulunup "Geçmiş Olsun Paketi" dağıttılar.

Berat Kandili dolayısıyla Siirt Devlet Hastanesi ve Özel Hastaneleri ziyaret eden Başkan Taşkın ve beraberindekiler yatarak tedavi gören hastalara "Geçmiş Olsun Paketi" dağıtarak kandillerini kutladı.

Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Hastalarla tek tek ilgilenip vatandaşın iyi gününde de kötü gününde de yanında olmaya çalıştıklarını ifade ederek hasta ziyaretinin sünnet olduğunu belirtti. Taşkın, ” Hastaları ziyaret ediniz. Dua etmelerini isteyiniz. Şüphesiz hastaların duası makbul, günahları da affedilmiştir. Peygamber Efendimizin hasta ziyaretleri ile ilgili hadis-i şerif-i böyledir.

Bizde vatandaşlarımızdan kopmadan ve dinimizin gereği gibi yaşamak adına vatandaşlarımızın iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmaya özen gösteriyoruz. Böyle özel bir günde de hastanelerde kalan hemşerilerimiz ile bu özel geceyi paylaşmak istedik. Bu amaçla rahatsızlık geçiren vatandaşlarımızı ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulunup kendilerine "Geçmiş Olsun Paketi" dağıtıp, onlardan bizlere dua etmelerini istiyoruz. Allah hastalarımıza en kısa zamanda şifa vererek sevdikleriyle birlikte olmalarını nasip etsin” dedi.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Genel Müdürü Dr. Nural Hasbal, bu duyarlı davranışlardan dolayı Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’a ve ekibine duyarlı davranışları için teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledi.

Hastane ortamında hatırlandıkları için çok memnun olan hastalar ve hasta yakınları, böyle bir ziyaretin kendilerine moral verdiğini ifade ederek, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’a ve ekibine teşekkürlerini ilettiler.